Blog & Nieuws

Blog: Copy, Copy

Sinds wij 10 jaar geleden in Maastricht van start gingen is er veel gebeurd. Kennelijk was er ruimte voor een nieuwe partij op het gebied van zakelijke evenementen in het zuiden. Als ‘new kid on the block’ waren wij creatief, competitief en communicatief. Een wakeup call voor het tot dan toe rustig kabbelende bestaande speelveld. De ene partij trok zich terug uit Maastricht, een ander bureau veranderde van naam en de VVV richtte en eigen ‘commercieel’ evenementenbureau op om te profiteren van de zich ontwikkelende markt. Copy, copy!

De afgelopen jaren verschenen ook nieuwe toetreders op de markt, variërend van een gewaardeerde creatieve collega tot een Maastrichtse kloon van een landelijke organisatie.

Concurrentie is een zegen. Het houdt je scherp en de klant heeft wat te kiezen.

Wij kiezen ervoor om vooral ook goed naar de klant te luisteren. Aan de ene kant een aantrekkelijk, actueel en gevarieerd aanbod en aan de andere kant een geoliede business-to-business benadering. Partnerschap is het sleutelwoord.

Als we na 10 jaar iets geleerd hebben dan is het dat het niet genoeg is om de klant centraal te stellen. Het gaat erom dat de klant jou centraal stelt als hij iets wil op het gebied van events. Koppie, koppie!

Blog door Paul ’t Lam