Blog & Nieuws

Cindy Sleijpen volgt Jimmy Vermeeren op

Na bijna 8 jaar bij Events Company stapt Jimmy Vermeeren over naar cateraar Oseven, als locatiemanager in het Parkstad Limburg Stadion. Hij volgt zijn Roda-hart en zet een mooie nieuwe stap in zijn carrière. Daarmee verliezen wij een fantastische collega en een kei van een event manager. Jimmy leverde een grote bijdrage aan de groei van ons bureau en de uitbreiding van ons werkgebied in Zuid-Limburg en Vlaanderen. Jimmy, bedankt!

Tegelijk zijn wij erg blij met de komst per 1 september van Cindy Sleijpen. Zij heeft 12 jaar gewerkt bij een evenementenbureau in de regio en de afgelopen 5 jaar was zij coördinator publieksevenementen bij de VVV Zuid-Limburg. Cindy heeft daarmee een geweldige dosis bureau-ervaring en kent ons werkgebied op haar duimpje. Cindy: “ik heb een fantastische tijd gehad bij de VVV-Zuid-Limburg en een bijdrage mogen leveren aan mooie ontwikkelingen, maar het werken voor een bureau bleef kriebelen. Daar ligt mijn hart. Events Company heeft een prima naam opgebouwd en ik verheug mij op de samenwerking met het team, het klantcontact en de kennismaking ook met de Vlaamse markt”. Cindy, welkom!

Cindy Sleijpen wordt samen met Valesca Collas-Gerritsen en Camille Bosch als Event Manager verantwoordelijk voor het vertalen van de vraag van de klant naar een klinkend event. Bij de uitvoering speelt de afdeling planning een belangrijke rol, samen natuurlijk met onze gidsen en begeleiders aangevoerd door Bjorn Lodder. Een geweldig team.

Events Company verzorgt jaarlijks zo’n 250 business-events: van bedrijfsuitjes tot personeelsfeesten en van grote corporate events tot high-end incentives. Ons bedrijf werd in 2005 opgericht; aanvankelijk vooral gericht op Maastricht, maar al snel ook actief in Antwerpen. Inmiddels is heel Zuid-Limburg ons werkgebied (websites met aanbod in Maastricht, Valkenburg en Parkstad) en steeds meer ook het grensgebied (Luik en Aken). In Vlaanderen is naast Antwerpen vooral ook Gent gewild.

Cindy Sleijpen Events Company

Cindy is vanaf 1 september a.s. te bereiken via cindy@eventscompany.eu