De kracht van Beleving

Slagvaardig, helder
en persoonlijk

Events Company bedenkt, creëert en produceert evenementen op maat voor de zakelijke markt. Sinds onze oprichting in 2005 hebben wij een stevige positie verworven, vanwege onze slagvaardige werkwijze, ons heldere aanbod en onze persoonlijke aanpak. Met jaarlijks zo’n 250 evenementen hebben we een ruime ervaring opgebouwd en met z’n 7-en kunnen we alles aan. Wij zijn preferred supplier van diverse toplocaties in ons werkgebied en treden op als lokale partner voor organisatiebureaus in Nederland, Duitsland en België.

Het Events Company team

Om de vertaalslag te kunnen maken van de onderliggende bedoeling van de klant naar een pakkende beleving hebben wij een mix van expertises in huis. Ons energieke team bestaat uit creatieve denkers en praktische doeners die allemaal besmet zijn met het evenementenvirus. Onze event managers zijn verantwoordelijk voor de sales en de planning coördineert de uitvoering van de events. Wij werken met een vast bestand van gidsen die door onszelf zijn opgeleid en getraind. Samen bouwen we aan mooie belevingen voor onze klanten.

Paul 't Lam

Directeur

Cindy Sleijpen

Event manager

Valesca Collas-Gerritsen

Event manager

Camille Bosch

Event manager

Savannah Wijsen

Event manager

Björn Lodder

Event manager / Entertainer

Myrthe Meers

Event Coördinator

Nieuwsgierig geworden?

Wij vinden het leuk om kennis met je te mogen maken, dus waarom loop je niet eens binnen? Bel ons of stuur ons vrijblijvend een mailtje, wij staan je graag te woord.

+31 (0)43 45 06 555 / info@eventscompany.eu

 

Toch eerst nog even onze programma’s bekijken?

Kies de stad en check de progamma's
Contact - Over Events Company
Voornaam
Achternaam

Expect the
unexpected

Events Company is gevestigd in Maastricht en actief in Zuid-Limburg (Maastricht, Valkenburg, Parkstad en het Heuvelland), Vlaanderen (Antwerpen en Gent) en Duitsland (Aken en Düsseldorf). Wij zijn kind aan huis in die steden en regio’s en beschikken er over een groot netwerk. Daardoor kunnen wij onze voorstellen altijd voorzien van bijzondere locaties en onverwachte mogelijkheden. Soms zijn we ook actief in de rest van Nederland en elders in Europa (tot aan Marbella aan toe), omdat we desgewenst met klanten ‘meereizen’ om ook elders hun events te verzorgen.

Lees meer over de historie