10 jarig jubileum Vekoma

“Vekoma Turning Your World Around” 

Goed georganiseerd. Alles is prima verlopen vanaf ’s middags tot ’s nachts. Het was een gevarieerd programma voor jong en oud met voor ieder wat wils. We hebben al heel veel positieve reacties gehad en Rowwen Heze was natuurlijk het klapstuk van de avond!

Vekoma, de rollercoaster producent van de wereld, vroeg ons hun 10-jarig jubileum te organiseren. Doel was om de medewerkers te bedanken voor hun inzet van de afgelopen 10 jaar. Direct was het ook een motivatie naar de volgende 10 jaar! Het managementteam wilde dat het niet alleen een feest zou worden voor de medewerkers maar ook voor de partners en de kinderen. Kortom een familie-event voor 500 personen.

Als locatie hebben wij gebruik gemaakt van Kasteelhoeve De Grote Hegge in Thorn. Een ideale locatie voor een personeelsfeest. Maar het feest begon ’s middags al met activiteiten waaraan iedere doelgroep kon deelnemen. Een tocht op de segway door “het witte stadje” Thorn, ribvaren over de Maas en wandelen over water waren maar enkele onderdelen. Het kon allemaal op de locatie waar we de ruimte hadden en het water in de nabijheid.

De roofvogelshow trok veel aandacht en dat ook onder het genot van een wijntje! De roofvogels moesten wel naar snel naar binnen toen de helicopters met daarin de directie landde op het terrein.De twee off-shore helikopters zorgden voor veel spektakel. Sommigen gasten hebben het genoegen gehad een rondvlucht te maken over de Maasplassen.

Klapper op de vuurpijl was echter het spetterende slotoptreden van Rowwen Heze. In een speciaal daarvoor gebouwde tent om maar dat echte Rowwen Heze gevoel te krijgen.

Waar de ouders aan het genieten waren van het concert was er voor de kinderen in de Ridderzaal entertainment in de vorm van Wii’s, een bisocoop,  een knutselhoek en de ballonnenclowns ontbraken natuurlijk ook niet.

Na het concert van Rowwen Heze werden de gasten uitgeleide gedaan door een spectaculaire mobiele vuurshow die de mensen naar de parkeerplaats bracht.

Voor dit event hebben wij een website voor Vekoma laten bouwen waarop men zich kon inschrijven voor het familie event. Naast de website heeft men een gedrukte uitnodiging ontvangen met een speciaal voor Vekoma ontworpen jubileumlogo.

Twee weken na het event heeft iedere medewerker een USB stick ontvangen met de foto’s van het event. DE USB stick in de vorm van een sleutel. De sleutel naar de TOEKOMST!