Levend Stratego

Bepaal een eigen teamstrategie en probeer als snelste de vlag van de tegenpartij te veroveren. Maar vergeet niet om de eigen vlag te beschermen. Een leuke en energieke break waarbij samenwerking centraal staat.

Levend Stratego is gebaseerd op het jaren oude bordspel. Maar nu is de beurt aan u om de strategie te bepalen van dit spel. Het Levend Stratego bestaat uit twee teams (een blauw en een rood team) waar iedere groep zijn eigen vlag krijgt. Het is de bedoeling om deze vlag van de andere partij te vinden en veroveren. Ook is het van belang dat je jouw eigen vlag moet beschermen. Hier komt een belangrijke strategie bij kijken.

Vraag offerte aan

Verover de tegenpartij

In dit zeer intensive maar vooral leuke spel leer je je collega’s van een andere kant kennen. Niemand is te vertrouwen en uiteindelijk gaat het om de Victory van jouw eigen team.

De verschillende varianten op het spel kunnen binnen ongeveer 2,5 uur gespeeld worden. Maar ook is het mogelijk om het spel langer of korter te spelen. Dit alles is zeer geschikt voor teambuilding en op een leuke maar actieve manier te leren samenwerken

Inclusief:

  • Professionele instructeurs;
  • Alle benodigde materialen;
  • Alle benodigde vergunningen en veiligheidsvoorschriften;

Uit te breiden met:

  • Een lunch of diner op een bijzondere locatie;
  • Een combinatieprogramma of workshop;

Weten wat de mogelijkheden zijn, vrijblijvend vragen stellen?

Vraag offerte aanNeem contact opDoorsturen